Foredrag & Workshops

Fra Bandit til Habit

Igennem dette foredrag vil jeg give publikum en ny og forstærket følelse af gejst og gåpåmod. Jeg tilpasser altid mine foredrag til den bestemte målgruppe, men netop dette foredrag henvender sig især til udskolingen, ungdomsuddannelser og iværksættere med en drøm om en stor transformation i deres forretning.

Jeg fortæller ærligt om min ungdom og erfaringer i et hårdt miljø, hvor jeg som kriminel flere gange stod foran en dommer. Det er erfaringer, jeg ikke er stolt af, men jeg vil ikke være dem foruden, for det er blandt andet på grund af dem, at jeg i dag kan forsøge at inspirere andre til at gå andre veje. Jeg har lavet fejl, men jeg har også lykkes med at rette op på dem og få styr på mit liv, og det vil jeg inspirere andre til også at kunne.

Book mig og dette foredrag, hvor jeg med god energi og lidt humor vil tage dig med på min rejse, som du forhåbentlig vil finde både lærerig og spændende.

Workshops / Foredrag

Jeg har over ni års erfaring med undervisning i kommunikation og salg. Til de to nedenstående emner kan man både booke mig til et foredrag eller en skræddersyet workshop, der passer til jeres behov

Salgstræning - styrk jeres bundlinje

Den klassiske salgstræning tager udgangspunkt i, hvordan man sælger. Men hvorfor ikke kigge på hvorfor man køber? Som sælger er det ekstremt vigtigt, at man kan sætte sig ind i kundens behov og anerkende, at man forstår de udfordringer, som kunden står overfor. På den måde kan man illustrere, at man faktisk har en forståelse for kundens situation, og derfra vise at man også er den bedste til at hjælpe kunden med at løse deres problemer.

Jeg siger tit til de sælgere, jeg underviser: “En kunde køber ikke, når de forstår dig, men når de føler sig forstået.
Denne workshop vil give dine sælgere:

● Forståelse af salgspsykologi med afsæt i praktiske erfaringer, så de kan tage styringen i salgsprocessen.
● En introduktion til effektiv salgsteori, som vil hæve hitraten på deres salgsaktiviteter.
● Lære at skabe værdi for køberen, da værdiskabelse er den ultimative metode til at få en kunde til at købe.

Den succesfulde kommunikation

Hvordan leverer man toppræstationer hver gang, hvad enten det er til en eksamen, jobsamtale, et foredrag eller en salgssituation?

Kender du det, at du skal til at præsentere noget, men så går klappen ned? Du har egentlig forberedt dig grundigt, du kender dit stof, men så snart du står overfor censoren, din kommende arbejdsgiver, den potentielle kunde eller et publikum, går du pludselig i sort og glemmer alt.

I denne workshop eller foredrag vil jeg præsentere nogle simple og unikke metoder til at kunne præstere på topniveau hver gang. Jeg har stået for over 200 foredrag, haft over 50 coaching klienter og over 100 kundemøder med CEOs af små og mellemstore virksomheder, så derfor har jeg efterhånden erfaret, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når man skal præstere og præsentere.

I vil gå fra foredraget eller workshoppen med et helt nyt syn på det at præstere, men vigtigste af alt vil I få nogle konkrete og håndgribelige værktøjer, som I vil kunne bruge med det samme i jeres præsentationer, samt en større tro på, at I godt kan, når I selv skal præstere.

Rami er en utrolig inspirerende og dygtig foredragsholder, som jeg vil anbefale til alle, der kan få fornøjelsen af at opleve ham. Han var hos os i Studenterhus Aarhus og holde en LinkedIn workshop for studerende, der var en stor succes for både arrangørerne og deltagerne.

Rami formåede virkelig at fange de studerende og formidle stoffet spændende. Vigtigst af alt gjorde han dette med smil på læben, glimt i øjet og friske kommentarer, som førte til både latter og ivrig deltagelse fra de studerende. Mange blev og arbejdede med deres LinkedIn selv efter at eventet var færdigt, og har allerede nu efterspurgt endnu en workshop til næste niveau af LinkedIn brug. Det glæder vi os til at lave i samarbejde med Rami igen!

Natalie Meyenburg Jessen Eventkoordinator hos Studenterhus Aarhus
Natalie Meyenburg Jessen

Vi havde i Djøf Studerende Nord fornøjelsen af at have Rami som foredragsholder til arrangement i Aalborg. Han var booket ind til et fagligt arrangement omhandlende præsentationsteknik, hvor han udviste professionalisme og understregede sine kompetencer indenfor netop dette felt. Hans evne til at engagere publikum skyldes både ovennævnte og dertil hans positive udstråling samt ærlighed. Efter min mening er han en troværdig foredragsholder, der har evnen til at fange publikum i øjenhøjde og samtidig lære hans præsentationsteknikker fra sig. Trods hans unge alder, har Rami stor erfaring som foredragsholder, hvilket kom til udtryk ved arrangementet. Derfor vil jeg absolut anbefale Rami, både som foredragsholder og workshop facilitator inden for præsentationsteknik.

Rune Rehardt Formand i Djøf Studerende Nord
Rune Rehardt

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et arrangement, hvor Rami var foredragsholder. Her fik jeg blandt andet nogle værdifulde værktøjer til, hvordan jeg kan få succes i hverdagen. Et nærværende og humoristisk foredrag, der varmt kan anbefales til andre.

Mathilde Schirripa Teamleder UngKom
Mathilde Schirripa