Velkommen

Man tiltrækker ikke det, man gerne vil have. Man tiltrækker det, man er. Så lad være med at fokusere på hvad du vil have, fokuser i stedet på hvem du vil være.

Jeg fik en times coaching af Rami, hvor vi blandt andet snakkede om, hvordan jeg som person kan nå mine mål. Det var virkelig fedt og jeg kan ikke beskrive, den mængde af udbytte jeg fik på så kort tid. Lige siden er jeg begyndt, at implementere mange af de ting, som vi fandt frem til, i min dagligdag og det virker! Tusind tak for hjælpen 🙂
Nazer Mehrali

Adm. Direktør, Learn EZ

Rami var i min klasse på handelsskolen. Han fortalte om hvordan vi skal fokusere på alt godt, ved bl.a. at visualisere, når vi skal præstere. Både når det var en sportspræstation eller en evt. eksamen. Rami er en yderst veltalende og ikke mindst en utrolig dygtig ung mand. I vil blive inspireret meget, og i vil kunne tænke mere positivt og opnå resultater.
Jonas Gadegaard

Elev, Struer Stadsgymnasium

Har været så heldig at blive coachet af Rami. Vi har fået os en snak om hvordan jeg når hvad jeg vil i livet og fået det helt klar hvad jeg vil. Derudover har han givet mig nogle værktøjer som jeg kan bruge i dagligdagen, som vil gøre det hele nemmere. Kan kun anbefale at bliver coachet af Rami. 🙂
Mathias Tryg

5 TRIN TIL PERSONLIG SUCCES

er en unik kombination af Ramis egne livserfaringer,
og hans ihærdige studie af personlig udvikling over de sidste 6 år.
Hudløs ærlig, letlæselig og spændende fortælling.

 

Gør som 30.000 andre og læs min bog.

Om Rami

“The first step to becoming is to will it” – Mother Teresa

Med en opvækst der skiller sig fra normen, har jeg med egen krop været vidne til Mother Teresas citat. Jeg var ikke et mønsterbarn i folkeskolen – tværtimod. Efter at være smidt ud af fire forskellige folkeskoler, adskillige psykologbesøg, en turbulenstur igennem systemet og stunder foran dommere i retten, ved jeg, hvordan det er at bryde igennem et hårdt belastet miljø med armene i vejret.

En dans på roser var teenage årene ikke, så det blev mod alle odds at jeg afsluttede en HHX i Vejle. Jeg, som mange andre nyudklækkede studenter, vidste ikke hvad fremtiden skulle byde på. Det eneste jeg med sikkerhed vidste, var at jeg havde en trang til at arbejde med mennesker.

En forårs morgen i 2010, lokkede mine brødre mig ned på biblioteket, hvor jeg blev overrakt Anthony Robbins bog, ”Råd fra en ven”. Bogen ændrede mit livssyn og inspirerede mig til at udforske en ny verden med taler, coaching og personlig udvikling. Som dominoeffekt, faldt jeg over flere bøger med samme emne og fra hver side jeg læste i dem, var det som et lys der blev større og større. Bøgerne gav mig et skub til at give slip på dårlige vaner og klargøre mine mål samt motivere mig til at opnå dem. En ny rejse blev skudt i gang.

I dag er jeg så priviligeret at have gennemføret følgende uddannelser:

 • Bachelor i Virksomhedskommunikation og Spansk – 2014
 • Goal Mapping practitioner – 2014
 • Manning Inspire Coach uddannelse – 2015

Og været til følgende personlig udviklingsseminarer:

 • Elevate København – 2013
 • Anthony Robbins – Unleash the power within – London 2014
 • Steinar Ditlefsen – Power speaker seminar – 2014
 • Elevate København – 2015
 • + mange flere

Anerkendelse og identitet

Varighed 45 minutter + Q&A

Dette foredrag er målrettet pædagog- og lærerstuderende samt andre der arbejder med børn og unge. Formålet er, at give Jer der arbejder med børn og unge, et klarer syn på vigtigheden af anerkendelse, hvilke frygtelige konsekvenser mangel på samme kan have og hvordan i som fagpersoner arbejder med dette.

Med udgangspunkt i min opvækst, samt støtte fra Axel Honneths anerkendelsesteori, påbegynder jeg en rejse med de studerende, som de aldrig vil glemme.

Hele oplægget tager udgangspunkt i min evige søgen på anerkendelse som barn og teenager, i et forsøg på at få dannet mig en identitet, jeg kunne være stolt af. Modstand på modstand medførte utænkelige situationer, som jeg måtte klare mig igennem som ung. Jeg blev smidt ud af fire skoler, blev senere dømt i to retssager, kom op og sloges med bandemedlemmer og listen er evig lang.

Der var dog lys for enden af tunellen. Jeg havde nogle rollemodeller. Mine storebrødre, som så mig, som anerkendte mig, som lyttede til mig, og som troede på mig. De overtalte mig en dag til at komme med på biblioteket og læse en bog. Dette var skæbnen. Dagen hvor jeg trådte ud af det kriminelle liv og dagen hvor jeg besluttede mig for at der skulle forandring til. Det var også dagen, hvor jeg besluttede mig for at tage en universitetsuddannelse, og komme ud og hjælpe så mange menneske som muligt. Det er derfor jeg gør det jeg gør i dag. Netop fordi jeg endelig følte mig anerkendt.

Derfor er det essentielt for et barns opvækst, at det bliver mødt med respekt og anerkendelse, og at pædagoger, lærer, forældre osv. har en anerkendende tilgang til børnene fra en hel ung alder.

Mønsterbryder – udlev dit fulde potentiale

Varighed 45 minutter + Q&A

Dette foredrag er målrettet unge i alderen 12-25. Formålet med dette foredrag er, at få de unge til at kunne se sig selv i spejlet, og sige ”ja” til følgende:

 • Er jeg glad?
 • Er jeg på rette vej?
 • Lever jeg i overensstemmelse med mine værdier?

Med dette foredrag drager jeg sammen med publikum tilbage til en mørk tid. En tid i mit liv, hvor tingene ikke fungerede helt som de skulle. En tid hvor kriminalitet spillede en stor rolle, og hvor det galt om at være den største tough guy blandt gutterne. Man måtte aldrig løbe væk i en slåskamp, hvis man gjorde, fik man ”svansestemplet” resten af livet.

Jeg tager publikum endnu længere tilbage. Tilbage til en tid, hvor jeg aldrig rigtig kunne finde mig til rette. Jeg kunne ikke sidde stille, være stille eller opføre mig ordentligt. Jeg blev smidt ud af fire skoler, og min fremtid så ikke just lys ud.

Men der var lys for enden af tunellen. Foredraget er ikke blot en fortælling om en historie, som foregik i gamle dage. Jeg giver specifikke personlig udviklingsværktøjer, som kan benyttes i samme øjeblik som de bliver leveret. For hvordan kan en person, der var så langt ude, ende med at tage sig en universitetsuddannelse?

Dette er som fortællingen af den gamle klassiker af HC Andersen. Den grimme ælling. Hvordan kunne jeg forandre mit liv, og pludselig blomstre?

Jeg fortæller om hvordan jeg forandrede mit liv, og hvordan man kan gøre det samme. De fleste i den målgruppe, er ikke så meget på sidespor som jeg var. Så hvis jeg kunne ændre mig, og nu leve det liv jeg ønsker, hvorfor skulle de så ikke kunne?

Ramis mønsterbryder-foredrag gik rent ind hos mine elever. Han tog os med på sin rejse gennem tiden, hvor afgørende ungdomsproblematikker som identitetsdannelse, lavt selvværd og konsekvenser af egne handlinger var i fokus. Refleksionerne over sin adfærd var ligeledes hudløst ærlige og Ramis formidlingsevne gjorde, at eleverne sad klistrede til stolene og lyttede intenst med. Foredraget satte en masse tanker i gang hos eleverne, der efterfølgende var blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er, at tage stilling til mobning, at tro på sig selv og kende konsekvenserne for egne handlinger. Jeg medgiver Rami de varmeste anbefalinger.
Jeannie Rørbæk

Al-Huda Skolen

SceneMester – maksimer dine præsentationsteknikker

Varighed 3 timer

Denne workshop tilpasses efter målgruppen. Hvad enten det er 8. og 9. klasser, gymnasieelever, universitetsstuderende eller virksomheder, sørger jeg for at målrette workshoppen, så den er tilpasset målgruppen. Formålet er, at få deltagerne til at føle sig meget sikrere i en hvilken som helst præstationssituation, hvor de skal yde en højere indsats end i den almindelige hverdag.

Med blot en enkelt Google søgning på ’human’s biggest fears’ vil sceneskræk og frygten for at fejle, mange steder ligge som nummer et på listen. Faktisk over selve døden. Derfor finder jeg det utroligt relevant og vigtigt, at man fra en hel ung alder, lærer hvordan man bekæmper denne skræk, hvordan man tager frygten som sin ven, og toppræsterer hver gang!

”Er du over 30? Så er løbet desværre kørt”. Denne erklæring er selvfølgelig ikke sand. Det er aldrig for sent hverken at forbedre dig, eller at erobre din angst og forbedre dine evner.

Denne workshop tager ca. 3 timer, men vi stopper først når vi er færdige. Det er vigtigt for mig, at du går hjem fra denne workshop med et helt nyt perspektiv.

Ved hjælp af humor, øvelser og strategier fra verdens bedste foredragsholdere, forvandler vi sammen lokalet til en stor legeplads. En legeplads hvor der er plads til at grine, fejle, græde og juble. Efter denne workshop går du ud af døren med armene over hovedet, og med et gåpåmod du aldrig har haft før.

Goal Mapping

Varighed 3 timer

Goal Mapping er et international anerkendt målsætningsprogram, som bliver anvendt af nogle af verdens største virksomheder, heriblandt Microsoft, Siemens og Coca Cola. Målgruppen går fra børn helt ned til de små klasser, til direktionen i en stor virksomhed. Systemet er ekstremt effektivt, og kan hjælpe enhver til at nå sit mål.

Jeg er en af de få danske Goal Mapping Practitioners, og er oplært og uddannet af skaberen af systemet selv, Brian Mayne.

I denne workshop går du bogstavelig talt ud med noget i hånden. Dit eget Goal Map. Med mere end 5 års erfaring indenfor personlig udvikling, inviterer jeg dig her med på et hårrejsende eventyr. Du får et stort indsigt i personlig udvikling, visdom omkring hjernens funktion som du øjeblikkeligt kan anvende i dit eget liv, samt viden om positiv tænkning, og hvilke fordele det har på dig, både fysisk og psykisk.

Vi mennesker har to hjernehalvdele. Den højre og den venstre. I denne workshop får du konkret og håndterbare informationer omkring hjernernes funktioner, hvilket kan give dig et meget større indblik i hvem du egentlig er, og hvorfor du agerer som du gør.

Hele formålet med denne workshop er, at du får sat dig et målbart mål, får de rette værktøjer til at nå det, og så går du hjem fra workshoppen topmotiveret og klar til at nå dit mål.

Goal Mapping er en meget kreativ proces, som aktiverer begge dine hjernehalvdele, hvorimod man i mange andre målsætningssystemer oplever, at det kun er den venstre hjernehalvdel der bliver aktiveret.

Coaching

Certificeret Manning Inspire Coach. Coaching er for dig, der vil bryde med status quo. Du er sulten og drømmer om en bedre tilværelse. Nu er det tid til at gøre din drøm til et mål, og så til en realitet.

Med mig som din coach, skal du forberede dig på, at der bliver sat ild i tingene. Du kommer ikke til at møde en støttende ven, som giver dig ret i det du siger, taler dig efter munden, og nikker til dine åndsvage ideer.

Jeg er ikke din ven. Jeg er din coach. Jeg kommer til at provokere dig. Jeg stiller dig de spørgsmål du ikke vil høre. Udfordrer dig på områder du ikke er blevet udfordret på før. Stiller dig spørgsmål, der får dig til at tænke i helt andre baner, end dine vante destruktive tankemønstre. Har du mod på det?

En coaching session varer typisk mellem 45 minutter og to timer. Vi stopper når vi er færdige. Udviklingen sker altid mellem sessionerne, hvorfor jeg ikke tilbyder enkelt sessioner, men minimum et forløb på tre sessioner.

Sådan booker du mig:

Du kan booke mig ved at skrive til; booking@ramiismail.dk eller benyt nedenstående formular.
Jeg kan bookes til flere typer arrangementer.

Her er hvad du kan booke mig til:

 • Anerkendelse og identitet
 • Mønsterbryder – udlev dit fulde potentiale
 • SceneMester – maksimer dine præsentationsteknikker
 • Goal Mapping
 • Coaching

Kontakt

8 + 15 =

Kontakt

Tel: +4542264510
E-mail: booking@ramiismail.dk

Rami Ismail

CVR: 33226004