Om Rami Ismail

Om mig

Jeg er en af Danmarks mest fulgte foredragsholdere, life & business coaches og salgscoaches på de sociale medier og har i snart et årti dedikeret mit liv til at undersøge, hvad der får mennesker til at nå deres topniveau. Med over 200 foredrag i bagagen har jeg rejst landet rundt for at inspirere mennesker til at nå deres fulde potentiale, og samtidig har jeg selv lært meget om, hvad der bevæger mennesker.

Min egen ungdom var meget skæv, hvor jeg blandt andet blev smidt ud af fire forskellige folkeskoler og efterfølgende endte jeg i et kriminelt miljø. Jeg formåede dog at bryde ud af det og vende mit liv 180 grader. Derfra har jeg startet tre virksomheder, skrevet en e-bog, der er blevet læst af mere end 40.000 personer, og fået titlen Cand.Ling.Merc. fra Aarhus Universitet

Mine foredrag, workshops og coachingsessioner er derfor en kombination af mine egne erfaringer fra et barskt miljø og den akademiske viden, jeg efterhånden har tilegnet mig. Derudover forsøger jeg ved hjælp af humor og nærvær at gøre mine foredrag og sessioner levende og spændende.

 

5 TRIN TIL PERSONLIG SUCCES

er en unik kombination af Ramis egne livserfaringer,og hans ihærdige studie af personlig udvikling over de sidste 6 år.
Hudløs ærlig, letlæselig og spændende fortælling.

Gør som over 40.000 andre og læs min bog